Langdurig plezier van hoge kwaliteit!

We hebben ruime ervaring met professionele bedrijfskleding en werkkleding in diverse branches. Omdat wij dealer zijn van onder andere Blåkläder, Mascot en Santino, kunnen we in bijna alle behoeften voorzien en adviseren we om tot de juiste samenstelling van de kleding te komen, indien gewenst. Daarnaast draagt ons KMS-systeem bij aan een eenvoudige bestelprocedure voor onze klanten.

We houden van de beste kwaliteit. Zo bedrukken we bedrijfskleding zelf met behulp van onze drukpersen en werken we nauw samen met Youfocus; de leverancier van onze transfers, geschikt voor de industriële- en chemische wasserij. Ook werken we samen met een professionele borduurstudio.

Onze Avery Dennison transfers

Waarom wij voor transfers van Avery Dennison kiezen?

De transfer van Avery Dennison zijn extreem duurzaam, wij garanderen u dat de transfers langer mee gaan dan het kledingstuk. De Transfers zijn industrieel en chemisch wasbaar. Ze zijn droogtrommel bestendig en zelfs licht overstrijkbaar. Daarnaast zijn onze transfers ook standaard vlamvertragend. Wilt u meer weten over de certificeringen ontremd onze transfers? Vraag ons naar de certificaten. 

Blåkläder® – Een passie voor kwaliteit!

Door de grote collectie van Blaklader kunnen we bedrijven uit elke sector aankleden. De gehele collectie is dol op vieze werkplaatsen, modderige bouwwerven, lasspettersof vonken van slijpstenen. Koude winterdagen, regen of snijdende wind zijn ook geen probleem. De kleding van blaklader is ontworpen om u te beschermen tijdens uw werk, in alle omstandigheden.

Mascot® – Tested to work.

Herkenbaarheid en representativiteit zijn cruciaal voor de profilering van uw bedrijf. Met werkkleding in de bedrijfskleuren versterkt u de identiteit en naamsbekendheid van uw bedrijf, want uw werknemers zijn duidelijk te herkennen voor de klanten. Het maakt niet uit of u een kleur kiest op basis van uw beroep, uw sector of de bedrijfstraditie, bij MASCOT hebben wij de oplossing die u zoekt. Mascot staat voor een ruim assortiment aan sterke werkkleding voor elke sector. 

Dassy – Workwear that does the job for you

DASSY professional workwear staat in de eerste plaats voor kwaliteit. We kiezen resoluut voor kwalitatieve materialen, van stof tot afwerking, die de strengste tests doorstaan.

Als extra kwaliteitsgarantie heeft DASSY ook het volledige productieproces onder eigen controle: van het ontwerp van de kleding, tot de productie en de distributie ervan. En dat is niet alleen goed voor de kwaliteit van de DASSY-werkkleding, maar laat ook een snelle en efficiënte levering toe én een grote flexibiliteit om vlot in te spelen op de specifieke behoeften van de professionele markt.