Werkkleding voor de ambacht

Ontketen uw vakmanschap met onze werkkledingcollectie, zorgvuldig ontworpen voor ambachtslieden. Elk kledingstuk combineert duurzaamheid en comfort zonder in te leveren op stijl.

Van robuuste werkbroeken tot veelzijdige werkjassen, elk detail is geoptimaliseerd voor dagelijkse prestaties.

Versterkte knieën, handige zakken en verstelbare functies bieden de perfecte balans tussen functionaliteit en bewegingsvrijheid.

Deze collectie, afgestemd op ambachtelijke uitdagingen, ondersteunt en beschermt, zodat u kunt uitblinken in uw ambacht. Ontdek de ideale combinatie van praktisch design en tijdloze stijl in onze ambachtelijke werkkleding.

Dé moderne vakmansfavoriet

Blåkläder® – Een passie voor kwaliteit!

Door de grote collectie van Blaklader kunnen we bedrijven uit elke sector aankleden. De gehele collectie is dol op vieze werkplaatsen, modderige bouwwerven, lasspettersof vonken van slijpstenen. Koude winterdagen, regen of snijdende wind zijn ook geen probleem. De kleding van blaklader is ontworpen om u te beschermen tijdens uw werk, in alle omstandigheden.

Mascot® – Tested to work.

Herkenbaarheid en representativiteit zijn cruciaal voor de profilering van uw bedrijf. Met werkkleding in de bedrijfskleuren versterkt u de identiteit en naamsbekendheid van uw bedrijf, want uw werknemers zijn duidelijk te herkennen voor de klanten. Het maakt niet uit of u een kleur kiest op basis van uw beroep, uw sector of de bedrijfstraditie, bij MASCOT hebben wij de oplossing die u zoekt. Mascot staat voor een ruim assortiment aan sterke werkkleding voor elke sector. 

Dassy – Workwear that does the job for you

DASSY professional workwear staat in de eerste plaats voor kwaliteit. We kiezen resoluut voor kwalitatieve materialen, van stof tot afwerking, die de strengste tests doorstaan.

Als extra kwaliteitsgarantie heeft DASSY ook het volledige productieproces onder eigen controle: van het ontwerp van de kleding, tot de productie en de distributie ervan. En dat is niet alleen goed voor de kwaliteit van de DASSY-werkkleding, maar laat ook een snelle en efficiënte levering toe én een grote flexibiliteit om vlot in te spelen op de specifieke behoeften van de professionele markt.

Bescherm uw knieën!

Voor de meeste mensen is het zeer ongemakkelijk om op de knieën
te werken. Vaak of gedurende langere tijd knielen en hurken kan
leiden tot vermoeidheid, ongemak, pijn en lichamelijke problemen.
In sommige beroepen kan geknield en gehurkt werken zorgen voor
ernstige knieblessures, zoals slijmbeursontsteking of artrose.

De meeste knieblessures ontstaan als gevolg van slechte ergonomie
en werkzaamheden waar u uw knieën op de verkeerde manier gebruikt.
Jaarlijks krijgen ongeveer 12.000 mensen een knieprothese, vele
anderen moeten leren leven met knieproblemen. In het algemeen moet
er gewerkt worden in zware omstandigheden, zonder echt te kunnen
anticiperen, en daarom is zonder twijfel de eenvoudigste oplossing om
altijd te denken aan de kniebeschermers.

Bekijk ons asortiment in kniebeschermers⬇️

4058

Professionele kniestukken gemaakt van EVA-materiaal, speciaal ontworpen voor professionele vakmensen die lange dagen op hun knieën werken.

De sterke voorkant biedt een effectieve bescherming tegen scherpe voorwerpen.

De kniebeschermers hebben een extra brede pasvorm.

4032

Stevige kniebeschermers met gel-demping speciaal ontworpen voor vloerleggers en andere vakmensen die vaak op hun knieën werken. Flexibele kniestukken voor extra comfort en bewegingsvrijheid.

4057

Een lichtgewicht en soepel knie-inlegstuk als u flexibele bescherming nodig heeft wanneer u af en toe op uw knieën werkt. Het inlegstuk vormt zich naar de vorm van uw knie en is geschikt voor het werken op vlakke oppervlakken.

4027

Professionele kniestukken gemaakt van EVA-materiaal, speciaal ontworpen voor professionele vakmensen die lange dagen op hun knieën werken.

De sterke voorkant biedt een effectieve bescherming tegen scherpe voorwerpen.