Previous slide
Next slide

Italiaanse klasse met Sixton Peak®

Passie en vakwerk, van een Italiaanse maker met scherp oog voor detail. Dat is wat de veiligheidsschoenen van Sixton Peak zo bijzonder maakt.
De schoenen van Sixton Peak staan voor veilig en comfortabel werken, zonder daarbij in te leveren op stijl. De collectie is toonaangevend en onderscheidend. Met diverse lijnen biedt de Italiaanse producent een overtuigende veiligheidsschoen voor werkzaamheden in elke branche. Sixton Peak luistert naar de wensen van afnemers en dragers én vertaalt deze met geavanceerde technieken als Outdry en Duo microfiber hielvoering (anatomisch gevormd) naar steeds betere producten. Het allerbeste uit de Italiaanse markt, met voor elke situatie een sterke, degelijke schoen. Dat is Sixton Peak.

Previous slide
Next slide

Veiligheidsklompen van Deense kwaliteit

Nordmann klompen worden geproduceerd door een vooraanstaande Deense producent. Al sinds 1976 staat deze producent garant voor veilig, kwalitatief hoogwaardig en comfortabele
klompen voor professioneel gebruik.

De leest van de Nordmann klompen volgt de vorm van de voet en is orthopedisch
verantwoord. Het Nordmann assortiment bestaat uit modellen met zowel een S2, als een S3 normering.Alle modellen zijn uitgevoerd met een veilige stalen neus en een extra beschermende kruipneus.
De polyurethaan loopzool heeft een SRC anti-slip normering. De veiligheidsklompen van Nordmann zijn met name geschikt voor de logistieke en agrarische sector.

"Basic"& "Allround" schoenen

Van basic allrounders tot zeer geavanceerde workers voor een scherpe prijs. Dat is Walkmate: hét schoenenmerk voor veilig en comfortabel werken in vrijwel alle branches.

Walkmate veiligheidsschoenen bieden uitermate goede bescherming en zijn overal inzetbaar. De schoenen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormering, hebben slijtvaste, ademende voeringen en zijn voorzien van wisselbare inlegzolen. Met diverse lijnen als de Basic, Rigger en Worker, biedt Walkmate aan ieder wat wils, van basic allrounders tot zeer geavanceerde workers voor een specifieke branche. Walkmate: Feels save every step.

We make work easier, enjoy life better. WOCK®

WOCK is hét schoenenmerk voor comfortabel en hygiënisch werken. Met een passend assortiment voor beroepen in de schoonmaak, wellness, beauty en zorg. 

Naast veiligheid en hygiëne, onderscheiden de beroepsschoenen van WOCK zich in een hoog draagcomfort en lange levensduur. Ze zijn ventilerend, autoclavable en voorzien van een betrouwbare antislipzool. Met verschillende lijnen en ruime keuze in modellen en kleuren, biedt WOCK elke persoonlijkheid een stijlvolle, hippe werkschoen. Verrassende kleurencombinaties en accessoires als hielbanden en inlegzolen maken van iedere schoen een uniek product. Een professionele en hygiënische schoen dus, geschikt voor beroepen waarin hygiëne een must is. Dat is WOCK.

Samen naar het gewenste resultaat

nummer 1

Product samenstellen

We starten het proces op door het samenstellen van de juiste producten. We hebben ruime ervaring op het gebied van professionele bedrijfskleding in allerlei branches. Omdat wij dealer zijn van diverse gerenomeerde merken, kunnen we in bijna alle behoeften voorzien en nemen wij een adviserende rol aan, indien gewenst.

nummer 2

Ontwerpfase

Aan de hand van de wensen en ideeën gaan we aan de slag met passende ontwerpen, zodat deze omgezet worden op beeld. Zo ontstaat er een unieke presentatie van de gekozen producten. Dit vertaalt zich naar een transparante offerte.

nummer 3

Maatwerk

Na goedkeuring van de offerte, organiseren wij één of meerdere pasdagen. Wij komen op locatie, om kleding door te passen, zodat we over de juiste maatgegevens beschikken.

nummer 4

Productie

De productie kan in gang gezet worden. We werken nauw samen met een firma die gespecialiseerd is in transfers voor de industriële- en chemische wasserij. Ook zijn we in het bezit van een full colour printer, plotter en een aantal transferpersen. Daardoor kunnen snellere en betrouwbare levertijden worden gehanteerd.