Langdurig plezier van hoge kwaliteit!

We hebben ruime ervaring met professionele bedrijfskleding en werkkleding in diverse branches. Omdat wij dealer zijn van onder andere Blåkläder, Mascot en Santino, kunnen we in bijna alle behoeften voorzien en adviseren we om tot de juiste samenstelling van de kleding te komen, indien gewenst. Daarnaast draagt ons KMS-systeem bij aan een eenvoudige bestelprocedure voor onze klanten.

We houden van de beste kwaliteit. Zo bedrukken we bedrijfskleding zelf met behulp van onze drukpersen en werken we nauw samen met Youfocus; de leverancier van onze transfers, geschikt voor de industriële- en chemische wasserij. Ook werken we samen met een professionele borduurstudio.

Samen naar het gewenste resultaat

nummer 1

Product samenstellen

We starten het proces op door het samenstellen van de juiste producten. We hebben ruime ervaring op het gebied van professionele bedrijfskleding in allerlei branches. Omdat wij dealer zijn van diverse gerenomeerde merken, kunnen we in bijna alle behoeften voorzien en nemen wij een adviserende rol aan, indien gewenst.

nummer 2

Ontwerpfase

Aan de hand van de wensen en ideeën gaan we aan de slag met passende ontwerpen, zodat deze omgezet worden op beeld. Zo ontstaat er een unieke presentatie van de gekozen producten. Dit vertaalt zich naar een transparante offerte.

nummer 3

Maatwerk

Na goedkeuring van de offerte, organiseren wij één of meerdere pasdagen. Wij komen op locatie, om kleding door te passen, zodat we over de juiste maatgegevens beschikken.

nummer 4

Productie

De productie kan in gang gezet worden. We werken nauw samen met een firma die gespecialiseerd is in transfers voor de industriële- en chemische wasserij. Ook zijn we in het bezit van een full colour printer, plotter en een aantal transferpersen. Daardoor kunnen snellere en betrouwbare levertijden worden gehanteerd.

Onze Avery Dennison Transfers

Waarom wij voor transfers van Avery Dennison kiezen?

De transfer van Avery Dennison zijn extreem duurzaam, wij garanderen u dat de transfers langer mee gaan dan het kledingstuk. De Transfers zijn industrieel en chemisch wasbaar. Ze zijn droogtrommel bestendig en zelfs licht overstrijkbaar. Daarnaast zijn onze transfers ook standaard vlamvertragend. Wilt u meer weten over de certificeringen ontremd onze transfers? Vraag ons naar de certificaten. 

Online bestelsysteem

Om al uw zorgen weg te nemen, kunnen wij u een kleding bestelsysteem(KMS-Systeem) aan bieden. Dit is een systeem waarin u en uw collega’s zelf kleding kunnen bestellen. Wij kunnen het systeem simpel en overzichtelijk naar uw huisstyle inrichten en met uw eigen producten. Dit is zelfs te specificeren per afdeling binnen uw bedrijf.

Contact ons!

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij u met onze collectie of kom langs in onze showroom. De koffie staat klaar.

Blåkläder® – Een passie voor kwaliteit!

Door de grote collectie van Blaklader kunnen we bedrijven uit elke sector aankleden. De gehele collectie is dol op vieze werkplaatsen, modderige bouwwerven, lasspettersof vonken van slijpstenen. Koude winterdagen, regen of snijdende wind zijn ook geen probleem. De kleding van blaklader is ontworpen om u te beschermen tijdens uw werk, in alle omstandigheden.

Mascot® – Tested to work.

Herkenbaarheid en representativiteit zijn cruciaal voor de profilering van uw bedrijf. Met werkkleding in de bedrijfskleuren versterkt u de identiteit en naamsbekendheid van uw bedrijf, want uw werknemers zijn duidelijk te herkennen voor de klanten. Het maakt niet uit of u een kleur kiest op basis van uw beroep, uw sector of de bedrijfstraditie, bij MASCOT hebben wij de oplossing die u zoekt. Mascot staat voor een ruim assortiment aan sterke werkkleding voor elke sector. 

Dassy – Workwear that does the job for you

DASSY professional workwear staat in de eerste plaats voor kwaliteit. We kiezen resoluut voor kwalitatieve materialen, van stof tot afwerking, die de strengste tests doorstaan.

Als extra kwaliteitsgarantie heeft DASSY ook het volledige productieproces onder eigen controle: van het ontwerp van de kleding, tot de productie en de distributie ervan. En dat is niet alleen goed voor de kwaliteit van de DASSY-werkkleding, maar laat ook een snelle en efficiënte levering toe én een grote flexibiliteit om vlot in te spelen op de specifieke behoeften van de professionele markt.

Werkkleding voor elke sector

Bent u opzoek naar werkkleding oor de bouw, ambacht, zorg of horeca? Dan bent u bij MMA-Signs op het juiste adres.

Met de hoogstaande werkleding van merken zoals Balklader, Mascot, Santino, Ballyclare in de collectie kunnen wij uw hele team aankleden.

Ook voor gecertificeerde werkschoenen kunt u bij ons terrecht. Met ons grote assortiment aan Sixton Peak® werkschoenen, kunnen wij elke functie binnen uw bedrijf voorzien van een passende schoen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht niet langer en vraag het ons door contact op te nemen via info@mmasigns.nl of maak op onze contactpagina een afspraak.