Langdurig plezier van hoge kwaliteit!

Met ruime ervaring in professionele bedrijfs- en werkkleding leveren wij kwaliteit in diverse branches. Als dealer van Blåkläder, Mascot en Santino kunnen we vrijwel elke kledingbehoefte vervullen en adviseren we indien gewenst. Ons KMS-systeem stroomlijnt bestellingen voor onze klanten.

Kwaliteit staat bij ons voorop; we bedrukken bedrijfskleding intern met onze drukpersen en werken samen met Youfocus voor industriële- en chemische wasserijgeschikte transfers. Bovendien hebben we een professionele borduurstudio. Deze combinatie van expertise en ons toegewijde team stelt ons in staat om de beste oplossingen voor bedrijfskleding te bieden, waardoor uw bedrijf professioneel en herkenbaar wordt gekleed.

Samen naar het gewenste resultaat

nummer 1

Product samenstellen

We starten het proces door zorgvuldig geselecteerde producten samen te stellen. Met onze uitgebreide ervaring op het gebied van professionele bedrijfskleding in diverse branches, zijn we in staat om aan bijna alle behoeften te voldoen. Als dealer van verschillende gerenommeerde merken, nemen we ook graag een adviserende rol aan als dat gewenst is.

nummer 2

Ontwerpfase

Op basis van de wensen en ideeën gaan we aan de slag om geschikte ontwerpen te creëren, die vervolgens worden omgezet naar visuele representaties. Hierdoor ontstaat een unieke presentatie van de geselecteerde producten, wat resulteert in een duidelijke en transparante offerte.

nummer 3

Maatwerk

Na goedkeuring van de offerte organiseren wij één of meerdere pasdagen op locatie. Tijdens deze passessies nemen wij de kleding mee om te passen, zodat we de juiste maatgegevens kunnen verzamelen.

nummer 4

Productie

De productie kan nu worden gestart. We werken nauw samen met een gespecialiseerd bedrijf in transfers voor industriële- en chemische wasserijen. Daarnaast beschikken we over geavanceerde apparatuur, waaronder een full colour printer, plotter en meerdere transferpersen. Hierdoor kunnen we snellere en betrouwbaardere levertijden hanteren.

Onze Avery Dennison Transfers

Kies voor Avery Dennison transfers vanwege hun buitengewone duurzaamheid, bestendigheid tegen industriële en chemische wasprocessen, droogtrommelvriendelijkheid, lichte strijkbaarheid, standaard vlamvertragendheid en strenge certificeringen voor kwaliteit en veiligheid. Onze transfers garanderen langdurig heldere en scherpe afbeeldingen, waardoor ze ideaal zijn voor diverse toepassingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Online bestelsysteem

Een KMS-bestelsysteem, kort voor Kleding Bestelsysteem, is een oplossing om zorgeloos kleding te bestellen. Het systeem is eenvoudig en overzichtelijk en kan volledig worden aangepast aan uw huisstijl en specifieke producten. Hiermee kunnen u en uw collega’s moeiteloos kleding bestellen, zelfs per afdeling binnen uw bedrijf. Dit systeem stroomlijnt het bestelproces, waardoor u efficiënter en georganiseerder kunt werken, terwijl u tegelijkertijd uw bedrijfsidentiteit behoudt.

Contact ons!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om onze collectie te presenteren bij u op locatie of in onze showroom. U bent van harte welkom, en we kijken uit naar uw bezoek, waarbij een kop koffie voor u klaarstaat!

Blåkläder® – Een passie voor kwaliteit!

Door de grote collectie van Blaklader kunnen we bedrijven uit elke sector aankleden. De gehele collectie is dol op vieze werkplaatsen, modderige bouwwerven, lasspettersof vonken van slijpstenen. Koude winterdagen, regen of snijdende wind zijn ook geen probleem. De kleding van blaklader is ontworpen om u te beschermen tijdens uw werk, in alle omstandigheden.

Mascot® – Tested to work.

Herkenbaarheid en representativiteit zijn cruciaal voor de profilering van uw bedrijf. Met werkkleding in de bedrijfskleuren versterkt u de identiteit en naamsbekendheid van uw bedrijf, want uw werknemers zijn duidelijk te herkennen voor de klanten. Het maakt niet uit of u een kleur kiest op basis van uw beroep, uw sector of de bedrijfstraditie, bij MASCOT hebben wij de oplossing die u zoekt. Mascot staat voor een ruim assortiment aan sterke werkkleding voor elke sector. 

Dassy – Workwear that does the job for you

DASSY professional workwear staat in de eerste plaats voor kwaliteit. We kiezen resoluut voor kwalitatieve materialen, van stof tot afwerking, die de strengste tests doorstaan.

Als extra kwaliteitsgarantie heeft DASSY ook het volledige productieproces onder eigen controle: van het ontwerp van de kleding, tot de productie en de distributie ervan. En dat is niet alleen goed voor de kwaliteit van de DASSY-werkkleding, maar laat ook een snelle en efficiënte levering toe én een grote flexibiliteit om vlot in te spelen op de specifieke behoeften van de professionele markt.

Werkkleding voor elke sector

Bent u op zoek naar professionele werkkleding voor sectoren zoals de bouw, ambacht, zorg of horeca? Dan bent u bij MMA-Signs aan het juiste adres.

Met hoogwaardige merken zoals Blåkläder, Mascot, Santino en Ballyclare in ons assortiment kunnen wij uw volledige team kleden.

Ook voor gecertificeerde werkschoenen bieden wij een uitgebreide selectie, waaronder Sixton Peak® modellen die aansluiten bij de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Wilt u ontdekken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op via info@mmasigns.nl of plan hier een afspraak. Wij staan klaar om u te assisteren.