Schilderskleding
HIVIS kleding
Previous
Next

Bouw

Van Schilders tot monteurs bij MMA-Signs kunt u voor kleding voor alle werkzaamheden terrecht. Wij beschikken over een ruim assortiment aan kleding, voor ieder een ruime keus.

Meer weten?

Langdurig plezier van hoge kwaliteit!

We hebben ruime ervaring met professionele bedrijfskleding en werkkleding in diverse branches. Omdat wij dealer zijn van onder andere Blåkläder, Mascot en Santino, kunnen we in bijna alle behoeften voorzien en adviseren we om tot de juiste samenstelling van de kleding te komen, indien gewenst. Daarnaast draagt ons KMS-systeem bij aan een eenvoudige bestelprocedure voor onze klanten.

We houden van de beste kwaliteit. Zo bedrukken we bedrijfskleding zelf met behulp van onze drukpersen en werken we nauw samen met Youfocus; de leverancier van onze transfers, geschikt voor de industriële- en chemische wasserij. Ook werken we samen met een professionele borduurstudio.

Onze Avery Dennison transfers

Full color transfers
Transfers met chrome effect
Transfer met borduureffect (PMS)
Previous
Next

Waarom wij voor transfers van Avery Dennison kiezen?

De transfer van Avery Dennison zijn extreem duurzaam, wij garanderen u dat de transfers langer mee gaan dan het kledingstuk. De Transfers zijn industrieel en chemisch wasbaar. Ze zijn droogtrommel bestendig en zelfs licht overstrijkbaar. Daarnaast zijn onze transfers ook standaard vlamvertragend. Wilt u meer weten over de certificeringen ontremd onze transfers? Vraag ons naar de certificaten.