Schilderskleding
HIVIS kleding
Previous slide
Next slide

Bouw

Van Schilders tot monteurs bij MMA-Signs kunt u voor kleding voor alle werkzaamheden terrecht. Wij beschikken over een ruim assortiment aan kleding, voor ieder een ruime keus.

Meer weten?

Langdurig plezier van hoge kwaliteit!

We hebben ruime ervaring met professionele bedrijfskleding en werkkleding in diverse branches. Omdat wij dealer zijn van onder andere Blåkläder, Mascot en Santino, kunnen we in bijna alle behoeften voorzien en adviseren we om tot de juiste samenstelling van de kleding te komen, indien gewenst. Daarnaast draagt ons KMS-systeem bij aan een eenvoudige bestelprocedure voor onze klanten.

We houden van de beste kwaliteit. Zo bedrukken we bedrijfskleding zelf met behulp van onze drukpersen en werken we nauw samen met Youfocus; de leverancier van onze transfers, geschikt voor de industriële- en chemische wasserij. Ook werken we samen met een professionele borduurstudio.

Onze Avery Dennison transfers

Full color transfers
Transfers met chrome effect
Transfer met borduureffect (PMS)
Previous slide
Next slide

Waarom wij voor transfers van Avery Dennison kiezen?

De transfer van Avery Dennison zijn extreem duurzaam, wij garanderen u dat de transfers langer mee gaan dan het kledingstuk. De Transfers zijn industrieel en chemisch wasbaar. Ze zijn droogtrommel bestendig en zelfs licht overstrijkbaar. Daarnaast zijn onze transfers ook standaard vlamvertragend. Wilt u meer weten over de certificeringen ontremd onze transfers? Vraag ons naar de certificaten. 

JOPA MX jassen voor uw bouwbedrijf

De JOPA MX-collectie, aanvankelijk ontwikkeld met motorcross in gedachten, heeft haar toepassingsgebied uitgebreid naar bouwbedrijven. Binnen deze collectie zijn er drie specifieke modellen om uit te kiezen: de Paddock Worker, Paddock Freestyle en Paddock Enduro.

Deze jassen zijn stuk voor stuk vervaardigd met aandacht voor hoogwaardige kwaliteit en bieden bovendien onbeperkte mogelijkheden voor gepersonaliseerde ontwerpen. Oorspronkelijk ontworpen voor de uitdagingen van motorcross, zijn ze aangepast om te voldoen aan de eisen van bouwprofessionals, waar duurzaamheid en comfort van essentieel belang zijn.

Of u nu op zoek bent naar bescherming op de werkplek of een stijlvolle jas, de JOPA MX-collectie biedt de perfecte combinatie van prestaties en stijl voor zowel motorcross-enthousiastelingen als mensen in de bouwsector. Ontdek de veelzijdigheid en innovatie die deze collectie te bieden heeft.