Previous slide
Next slide

Craft Teamwear

De sportkleding voor uw sportvereniging of vriendengroep. Met Craft teamwear gaat u voor een combinatie van stijl en kwaliteit. Inmiddels is Craft alweer enkele jaren actief op de teamwear markt en wordt de collectie gekenmerkt door aansluitende pasvormen, een uitgebreide collectie voor iedere vorm van sport en natuurlijk de kwaliteit waar Craft voor staat. Inmiddels heeft Craft samenwerkingen met meerdere grote clubs in verschillende takken van sport.

Met passie voor sport en toewijding voor innovatie, design en
prestaties, biedt Craft Teamwear de tools voor sportprestaties die
inspireren en athletische vooruitgang mogelijk maken.
Craft Teamwear biedt een hoogwaardige collectie voor het complete
team in veel verschillende designs en kleuren. Dames-, heren- en junior
teams kunnen volledig uniform worden gekleed; van training en
wedstrijd tot presentatie en vrije tijd. Ook voor begeleiding is er een
ruim assortiment beschikbaar.

Craft Corporate

Craft Corporate collectie staat voor technische, functionele en comfortabele sportkleding én casual kleding met een professionele uitstraling voor dames en heren. 

Het succes van Craft zit in het Craft 3-layers Principe wat is gebouwd op de expertise en de intensieve samenwerking met (top)sporters over de hele wereld. Alles draait om het testen en toepassen van vezels, stoffen en materialen die optimaal ventileren, vocht afvoeren, isoleren en beschermen. Naast de veelzijdigheid van het materiaal valt het sprekende design én oog voor details op.

 

Craft Custom Made

Craft ontwikkelt en produceert sinds 1977 functionele sportkleding voor recreatieve, amateur en professionele sporters. Craft begon als pionier in functionele baselayers en is nog steeds marketleider in deze gespecialiseerde, veeleisende markt. Naast baselayers heeft Craft een ruim aanbod in technische sportkleding voor diverse disciplines. 

De innovatieve en functionele kleding van Craft wordt in nauwe samenwerking met ’s werelds beste atleten ontwikkeld om zo de behoeften van zowel topsporters als de recreatieve sporter nog beter te leren begrijpen. 

Van deze jarenlange opbouw aan expertise kunt u nu profiteren en dit omzetten in een unieke custom teamoutfit. Een speciale selectie voor Bike-, Run-, Triatlon- en Schaatskleding kan worden voorzien van een eigen design waardoor u de mogelijkheid krijgt om op unieke wijze aan de start te verschijnen