De Haen zorgcollectie

Wie in het dagelijks leven aandacht aan zijn of haar uiterlijk besteedt, wil er ook tijdens het werk leuk uitzien. Ballyclare begrijpt dit. Gekleurde accenten, comfortabele (getailleerde) pasvormen en opvallende kragen maken de kleding mooi om te zien. Deels elastische of verlaagde taillebanden, zijsplitjes, verstelbare beenlengtes, stretchmaterialen en veel (telefoon) zakken maken de kleding functioneel. Dit vind je ook terug in onze nieuwe modellen; innovatief, tijdloos, functioneel en kwalitatief hoogwaardige producten.

We make work easier, enjoy life better. WOCK®

WOCK is hét schoenenmerk voor comfortabel en hygiënisch werken. Met een passend assortiment voor beroepen in de schoonmaak, wellness, beauty en zorg. 

Naast veiligheid en hygiëne, onderscheiden de beroepsschoenen van WOCK zich in een hoog draagcomfort en lange levensduur. Ze zijn ventilerend, autoclavable en voorzien van een betrouwbare antislipzool. Met verschillende lijnen en ruime keuze in modellen en kleuren, biedt WOCK elke persoonlijkheid een stijlvolle, hippe werkschoen. Verrassende kleurencombinaties en accessoires als hielbanden en inlegzolen maken van iedere schoen een uniek product. Een professionele en hygiënische schoen dus, geschikt voor beroepen waarin hygiëne een must is. Dat is WOCK.