Interieur
Make-over met interieurfolie's
Previous
Next
interieurfolie-horeca-1

Een make-over met interieurfolie!

De trend op dit moment!

Wij hebben een erg breed assortiment aan interieurfolies. Maar liefst zestig soorten houtstructuren, daarnaast ook natuursteen, marmer, leer, carbon, suède en hoogglans en metallic kleuren. Op zoek naar een nieuw en fris uiterlijk van uw receptie, kantoorinterieur of keuken? Het is allemaal mogelijk met onze interieurfolies.

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wanddecoratie

Creëer een unieke en gepersonaliseerde uitstraling met hexagons. Een populair zeshoekig paneel met daarop een eigen foto, print of patroon. Uw bouwt eenvoudig uw collage uit met nieuwe panelen. verkrijgbaar op 5 verschillende materialen en in elke style!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Contacteer ons

 

Textielframes

Eindeloos van look veranderen is mogelijk met textielframes. Heeft u liever een frame met verlichting erin? Ga dan voor ons frame met LED verlichting. Krachtige verlichting en haarscherpe prints gegarandeerd. Wij werken samen met een zeer ervaren fotograaf uit Almelo.

Met 7 verschillende stoffen en 32 veschillende combinaties in frames is er veel mogelijk binnen dit eenvoudige product.

Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem kunnen we Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem kunnen we in een handomdraai het peesdoek verwisselen.

 

Schuitemaker/Veenhuis
Kienhuis Bouwmanagment
Kienhuis Bouwmanagment
Previous
Next

Zonder zorgen een nieuwe uitstraling!

Bij MMA-Signs wordt u ontzorgd, Of u nou opzoek bent naar een nieuw pakket aan bedrijfskleding, een autobelettering, gevelreclame of een nieuwe uitraling binnen uw bedrijf of woonhuis door middel van interieurfolie. Bij ons bent u op het juiste adres.

Wij werken uitsluitend met de beste merken, en de nodige ervaring binnen het reclamevak. 

Allereerst gaan we met u in gesprek over uw wensen. Daarna maken wij voor u een ontwerp van hoe het er uit gaat zien, zo kunt u precies zien wat wij gaan doen. Vervolgens maken wij met u een afspraak om de objecten in te meten, dit moet uiteraard heel accuraat verlopen. Als laatste maken wij met u de afspraak om de nodige werkzaamheden uit te voeren.